My boots vs Rumis boots



Mina 70's boots till vänster som jag köpte för 5-6 år sedan, då jag var på 6an. De var mina vinterskor och efter det har jag inte så mycket som tittat på dem. Sedan hittade jag Rumi som använder ett par bruna boots. Jag blev kär och grävde upp mina egna. :)



Rumi med sina boots, måste tyvärr säga att mina nog inte är lika fina men jag ska se vad jag kan göra med dem ;) Heta är de iaf nu på sommaren vilket är ytterst synd. :/

Rumi: www.fashiontoast.com


Kommentarer
Postat av: matilda

Tack så mycket :) Just de bilderna du kommenterade har inte jag redigerat eller tagit... Men när jag redigerar mina bilder så använder jag mig av det ortrooooligt komplicerade programmet windows livephoto gallery. Det finns nog på de flesta datorer. Annars får man det när man laddar ner msn :) Jag brukar börja med att lägga till en hel del kontrast. Sedan ändrar jag ljusstyrkan. Ibland ljusare och ibland mörkare.

Jag lägger till en hel del skugga och högdagrar. Sedan "tar jag bort lite färg" genom att ändra mättnaden. Och sen gör jag tonen lite mer rosa. Det är allt haha :) Jag provar mig fram helt enkelt :)

2008-06-10 @ 12:19:48
URL: http://matildan.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0